Open menu

OnderhoudNL Verzekeringen

Vragen of meer informatie?
Bel 010 - 288 45 40, wij helpen u graag!

Als het aan u ligt, komt u niet in een juridisch conflict terecht. Helaas ligt dit niet altijd aan u. Mocht dit toch gebeuren, helpt de rechtsbijstandverzekering van OnderhoudNL Verzekeringen u hierbij.

Een rechtsbijstandverzekering helpt u in het geval dat u juridische hulp nodig heeft tijdens een conflict. Mocht dit het geval zijn, beschermt de rechtsbijstandverzekering van OnderhoudNL Verzekeringen uw bedrijf tegen de vaak hoge kosten die bij dergelijke conflicten komen kijken.

Als ondernemer verricht u dagelijks juridische handelingen. U koopt, verkoopt en sluit overeenkomsten met bijvoorbeeld uw personeel of uw klanten. Al bent u nog zo'n goede werkgever, een conflict kan niet altijd voorkomen worden. De juridische kosten zijn in dat geval vaak niet te overzien. Met een rechtsbijstandverzekering staat u sterk en krijgt u waar u recht op heeft.

De rechtsbijstand van OnderhoudNL Verzekeringen helpt u bij juridische conflicten die rondom uw onderneming spelen. Hierbij kunt u denken aan conflicten over personeel, apparatuur of gebouwen. Ook helpt de rechtsbijstandverzekering bij conflicten die u wellicht met afnemers heeft zoals een afnemer die ineens de samenwerking opzegt of bepaalde kosten niet meer wilt vergoeden.

 

Offensieve verzekering

Belangrijk om te weten is dat een rechtsbijstandverzekering een offensieve verzekering is. Deze verzekering helpt u wanneer u iemand anders wilt aanspreken. Een rechtsbijstandverzekering voor bedrijven is een naturaverzekering wat inhoudt dat u geen schadepenningen uitgekeerd krijgt maar juridische hulp van een gespecialiseerde organisatie.

Interesse in onze rechtsbijstandverzekering?

Overweegt u om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen vijf werkdagen contact met u op.

Bent u lid van OnderhoudNL?Uw voordelen

Snel juridische hulp tijdens conflicten

✓ Jarenlang ervaring binnen de branche

Altijd juridische hulp van een gespecialiseerde organsiatie

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 45 40 of stuur ze een e-mail.