Open menu

OnderhoudNL Verzekeringen

Vragen of meer informatie?
Bel 010 - 288 45 40, wij helpen u graag!

Overige verzekeringen

Naast de verzekeringen die u in het menu vindt, zijn er uiteraard nog meer verzekeringen die u via OnderhoudNL Verzekeringen kunt afsluiten. Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest voorkomende.

Extra verzekeringen voor OnderhoudNL-leden

 • Bedrijfsschade:
  Mocht de omzet van uw bedrijf ineens terugvallen, zijn vaste lasten zoals bijvoorbeeld de huur van uw pand of salarissen verzekerd.
 • Elektronica:
  Waarschijnlijk speelt elektronica een belangrijk rol in uw onderneming. Met deze verzekering is de elektronica binnen uw bedrijf gedekt tegen onheil van buitenaf zoals brand of diefstal.
 • Extra kosten:
  Stelt u zich eens voor dat er een schade aan uw opslagplaats ontstaat door bijvoorbeeld brand of een inbraak. In dat geval moeten er veel kosten gemaakt worden om uw bedrijf zo snel mogelijk weer volledig operationeel te krijgen. De extra kosten verzekering vergoedt deze kosten voor u.
 • Glasverzekering:
  Het financiële risico bij schade aan glas lijkt misschien laag maar in de praktijk kan dit erg hoog oplopen. Een ruit van een paar honderd euro kan al snel een schade van duizenden euro’s veroorzaken. Een glasverzekering helpt u als dit het geval is.
 • Goederen en inventaris:
  Waarschijnlijk heeft u dure apparatuur en een voorraad in opslag staan. In het geval van bijvoorbeeld een brand of overstroming kan uw voorraad verf of uw dure materiaal beschadigd raken. Dit brengt vaak hoge kosten met zich mee en met de goederen en inventarisverzekering bent u verzekerd voor dit soort schades.
 • Huurdersbelang:
  Is het bedrijfspand gehuurd en wordt hier schade aangedaan door bijvoorbeeld een brand of inbraak, vergoedt deze verzekering de herstelkosten.
 • Opstal:
  Is het bedrijfspand uw eigendom en wordt hier schade aangedaan door bijvoorbeeld een brand of inbraak, dan vergoedt de opstalverzekering de herstelkosten.

Uw voordelen

Gedegen advies van specialisten uit de branche.

Verzekeringen speciaal voor specialisten in vastgoedonderhoud.

Verzekeringen sluiten nauw op elkaar aan.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 45 40 of stuur ze een e-mail.