Open menu

OnderhoudNL Verzekeringen

Vragen of meer informatie?
Bel 010 - 288 45 40, wij helpen u graag!

Over ons

Over OnderhoudNL Verzekeringen
OnderhoudNL Verzekeringen is opgezet in samenwerking met OnderhoudNL met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt terecht bij één dienst waar verzekeringsspecialisten u te woord staan voor al uw verzekeringsvragen. Sinds 2021 werken wij samen met OnderhoudNL en al veel OnderhoudNL-bedrijven kozen voor het gemak én de voordelige premies van OnderhoudNL Verzekeringen.

Ook benieuwd of OnderhoudNL Verzekeringen bij u past?
OnderhoudNL-leden kunnen gebruik maken van de Gratis Goed Verzekerd Check. Een vrijblijvende vergelijking van uw huidige verzekeringen met de collectieve oplossingen van OnderhoudNL. En vindt u het aanbod interessant? Wij helpen u graag met de overstap van uw huidige verzekeraar of tussenpersoon naar OnderhoudNL Verzekeringen. Wel zo makkelijk: geen gedoe voor u maar wél de zekerheid dat u goed verzekerd bent.

Ons team
Wij zetten ons bij OnderhoudNL Verzekeringen in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in uw branche. U kunt een afspraak met ons maken om uw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat u kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die binnen de branche spelen en ons team is al jaren werkzaam in het assurantievak. 

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen met u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw uiteindelijke keuze.

Schouten Zekerheid
OnderhoudNL Verzekeringen is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening.

Contactgegevens

T:   010 - 288 45 40
E:   info@onderhoudnlverzekeringen.nl
 

Ons team

Lydia Huiskes

Adviseur op locatie

Hans Jacobs

Adviseur 

Peter de Vries

Adviseur